 # How Many Feet Is 45 Mph?

## How far do you travel at 45 mph?

Convert 45 Miles per Hour to Feet per Secondmphfps45.006645.0166.01545.0266.02945.0366.04496 more rows.

## How many feet do you travel at 25 mph?

36.67 ftMile Per Hour to Foot Per Second Conversion TableMiles Per HourFeet Per Second23 mph33.73 ft/s24 mph35.2 ft/s25 mph36.67 ft/s26 mph38.13 ft/s36 more rows

## How much is 45 miles in minutes?

Speed 70 mph Distance 45 miles Time = 38.593 minutes. (Speed 70mph = travelling rate is 1.666 miles per minute. So 45 miles ÷ 1.166 = 38.593 minutes.)

## How long does it take to drive 10 miles at 45 mph?

For example, to go 10 miles at 20 miles per hour, you would divide 10 by 20 to find that segment would take you 0.5 hours. To cover 185 miles at 60 mph, divide 185 by 60 to get 3.08 hours. To cover 15 miles at 45 mph, divide 15 by 45 to get 0.33 hours.

## How many miles is 1 hour drive?

Your average speed is then 100 miles divided by 1.5 hours which equals 66.67 miles per hour. When calculating miles per hour for distances that take only minutes, you convert the number of minutes to fractions of an hour. For example, suppose it takes you 15 minutes to travel 6 miles.

## How far is 60 miles in minutes?

60 miles in an hour = 60 miles in 60 minutes. So, the speed is 1 mi / minute. So, it takes 1 minute to travel 1 mile.

## How far does a car travel in 1 second at 45 mph?

There are, 5280 Feet in a mile, and 3600 Seconds in an hour, if you divide 5280 Feet by 3600 Seconds (5280 FT /3600 SEC.), you get 1.47.

## How many feet do you travel at 50 mph?

In the previous question, we determined that 60 mph is the same as 88 ft per second. So, 50 mph would be 50/60 of 88 ft.

## How many miles can you drive in an hour at 60 mph?

Speed in miles per hour (mph) Miles per hour is often used for car speeds. One minute at 60 mph will move you 1 mile.

## How long does it take to drive 12 miles at 45 mph?

2 Answers By Expert Tutors Love and GOOD at Math! 40 miles per house which is the same as 40 miles every 60 minutes. Therefore, if you travel 1 mile, it is going to take 60/40=1.5 minutes. Travel 12 miles will be 12*1.5=18 minutes.

## How long would it take to drive 46 miles?

It’s pretty simple. 55 mph means you will go 55 miles in one hour. There are 60 minutes in an hour, so this means every minute you are traveling at this speed you go 0.91666 miles. Take 46 miles and divide it by 0.91666 to get your time in minutes.

## How long does it take to drive 100 miles at 100 mph?

one hourAt a speed of 100 miles / hour, it would take you one hour to travel 100 miles. To travel one mile, would therefore take of one hour.